Leer ons kennen!

De Knuffeltjes - Werchter - Een woordje uitlegHier bij kinderdagverblijf De Knuffeltjes hechten wij heel veel belang aan een goede en open communicatie met de ouders waarin alles bespreekbaar is, want tenslotte voeden wij samen uw kind op.

Als u eventueel geïnteresseerd bent om uw kind in te schrijven in ons kinderdagverblijf, wacht dan niet te lang en contacteer ons via onze contactpagina. Neem liefst al van zodra u zwanger bent contact met ons op. Wij maken dan een afspraak en nodigen u uit om De Knuffeltjes te komen bezoeken. Wij geven u een persoonlijke rondleiding en u krijgt meer uitleg over onze manier van werken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van waar en hoe uw kind zijn of haar dag zal doorbrengen bij ons.

Na de rondleiding overlopen we samen het reglement, dat u via onze website ook al eens kunt inkijken. Uiteraard heeft u ook ruim de tijd om vragen te stellen of voor eventuele opmerkingen.

Indien u akkoord gaat met ons reglement, wordt het inschrijvingsformulier ingevuld. Van zodra het voorschot is betaald, is uw knuffeltje definitief bij ons ingeschreven!

Back to Top