Breng een bezoekje aan kinderopvang De Knuffeltjes

Kinderdagverblijf De Knuffeltjes - KinderopvangOp zoek naar een kinderopvang in Werchter of omstreken? Misschien kan kinderdagverblijf De Knuffeltjes u wel van dienst zijn. Wij hechten heel veel belang aan een goede en open communicatie met de ouders waarbij alles bespreekbaar is. De zorgen van het kind komen op de eerste plaats.

Wacht niet te lang met inschrijven


Als u eventueel geïnteresseerd bent om uw kind in te schrijven in onze opvang, wacht dan niet te lang. Neem liefst al van zodra u zwanger bent contact op. U wordt dan uitgenodigd om De Knuffeltjes te komen bezoeken. Wij geven u een persoonlijke rondleiding en u krijgt meer uitleg over de manier van werken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van waar en hoe uw kind zijn of haar dag zal doorbrengen.

Reglement met heldere regels voor een goede werking


Na de rondleiding overlopen we samen het reglement, dat u via de website ook al eens kunt inkijken. Uiteraard heeft u ook ruim de tijd om vragen te stellen of voor eventuele opmerkingen. Indien u akkoord gaat met het reglement, wordt het inschrijvingsformulier ingevuld. Van zodra het voorschot is betaald, is uw knuffeltje definitief ingeschreven.